Drukbezochte inloopbijeenkomst over Verkeersstudie Wanssum-Blitterswijck

Onlangs is de verkeersstudie Wanssum-Blitterswijck van start gegaan, waarin verkeerskundig adviesbureau BonoTraffics onderzoekt hoe de verkeersstructuur in en tussen Wanssum en Blitterswijck verder geoptimaliseerd kan worden. Deze studie is vooral gericht op de situatie bij de Blitterswijckseweg en de Brugstraat ter hoogte van de Driesstraat en de Oude Heerweg in Blitterswijck.

De gemeente Venray vindt het zeer belangrijk dat alle inwoners en andere belanghebbenden betrokken worden bij dit onderzoek. Daarom organiseerde BonoTraffics namens de gemeente op 10 december een inloopbijeenkomst in het Van Wanssum Café.

Tegen 16.00 uur kwamen de eerste belangstellenden en dit was het begin van een continue stroom aan geïnteresseerde inwoners. In totaal zijn ruim 90 mensen binnen komen lopen en zij hebben niet alleen volop vragen kunnen stellen, maar ook zeer waardevolle informatie voor het onderzoek geleverd. Iedereen kon aandachtspunten en knelpunten doorgeven en bovendien de gewenste situatie aangeven. Ook u kunt dit nog aan ons doorgeven via de speciale website www.verkeersstudie.nl, dit kan tot 24 december.

Al deze informatie wordt gebruikt als input voor de verkeersstudie en het maken van een aantal varianten. Deze worden in het voorjaar 2019 tijdens de volgende inloopbijeenkomst gepresenteerd. Wij zullen u hierover tegen die tijd verder informeren, maar houd ook de website www.verkeersstudie.nl in de gaten voor meer informatie.

Tal van geïnteresseerden kwamen maandag naar de inloopbijeenkomst in het Van Wanssum Café.