Inloopbijeenkomsten

Gedurende het project organiseren we tweemaal een inloopbijeenkomst voor alle belanghebbenden. Tijdens deze bijeenkomsten vertellen we over de verkeersstudie, de varianten die we onderzoeken en de resultaten van de studie.
Tijdens deze bijeenkomsten kunt u uw wensen en ideeën aan ons vertellen. Bovendien kunt u dan de knelpunten die u in de diverse verkeerssituaties ervaart aangeven.

Agenda 

10 december 2018
In deze eerste bijeenkomst voor alle belanghebbenden geven we een doorkijk op het project, doen we een eerste inventarisatie van de knelpunten en halen we lokale kennis en wensen op. Er zijn mensen van de gemeente en BonoTraffics aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

U bent van harte welkom om tussen 16.00 en  20.00 uur geheel vrijblijvend binnen te lopen in het Van Wanssum Café, Venrayseweg 2a in Wanssum.

Lees hier deze uitnodiging

=====================================================================

Voorjaar 2019
Tijdens deze 2e inloopbijeenkomst presenteren we de gekozen varianten en verkeersmaatregelen die voortgekomen zijn uit de verkeersstudie en lichten deze toe. Alle belanghebbenden zijn dan in de gelegenheid hierover hun mening te geven.
Meer informatie over deze bijeenkomst, zoals de datum en locatie worden nog gecommuniceerd.